Pop ama güzel

Aşkımızın BedeliBazen ne kadar anlamsız ve saçma şarkıları beğenmeye çalıştığımız aklıma geldi. Müzik sadece müzik değil tabii, aynı zamanda bir sosyalleşme aracı… Benimsemeye çalıştığımız bir hayat tarzını temsil eden grubu dinlemek için kendimizi kasabiliriz. Hatta iyi olduğuna o kadar inanmışızdır ki ne yapsalar dinleriz. Örneğin benim için Pink Floyd böyledir. Derin bir saygı duyarım ve şarkılarını “bunlar yaptıysa iyidir” diye dinlerim.
Bu gibi şartlanmalarla beraber şöyle diyaloglar gelişmiştir: “Şunu dinlesene, pop ama güzel” ya da “Haa o mu? Abimin o arabesk cd’leri falan“. Bırak bunları da güzel olan herşeyi dinleyelim. İtiraf ediyorum Britney Spears’ın bazı şarkıları çok güzel. Prodüksüyon, alt yapı falan nefis. Ben askerdeyken şunları keşfettim:
Elveda – Özgün
Mühürlü Kaderim – Nev

Yok mu arttıran?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bmert/bmert.net/wordpress/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 Yorum

aysefiliz  on October 22nd, 2006

Britney demişsin Barış: aklıma geldi ablanın bir klibi. “I’m a slave 4 u” Müthişti ya.. Deri altı kanallarıma adrenalin verilmişcesine zıplattı beni…Tarif ederdim sahneleri ama o duyguları yaşatamazdım..Git kendin indir:)

Ayrıca Britney’cimiz biriciiimiz şimdi evlendi mevlendi- 2 bebe de yapmış ( ohaaaa yaa:)
Ama onun ilk sevgilisi olarak tanıdığımız Justin Timberlake de beni son parçası “sexy back” ile bitiriyor..

Pop ama leziz;)

başak  on December 3rd, 2006

Özgün’e telefon açıp yazdıklarını okudum çok güldü.listende tekparçası olmasına bozuldu biraz :) çık eskidir elvedanın hikayesi anlatırım istersen birara

Yorum Yaz