Acı S.O.S

İki-üç ay önce Burger King restoranlarındaki tüm acı soslar toplatıldı. Bir süre önce farklı ambalajda ve belki farklı markaya sahip acı soslar tekrar müşterilere sunulmaya başlandı.
Bu konuda hiç bir açıklamaya rastlamadım, eski sosların neden bir anda yok olduğu ve yenilerinin piyasaya sürüldüğü konusunda merak içerisindeyim.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bmert/bmert.net/wordpress/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

8 Yorum

Sinem  on November 27th, 2005

Ben sordum, kalite sorunu nedeniyle dediler. Muhtemelen sos için çalıştıkları fabrikada bir denetim sonucu kalite standartlarına uymadıkları gözlendi ve başka bir firmayla çalışmaya karar verildi. Cevap basit de, senin bu konuda bu derece merak sahibi olman karmaşık.

bmert  on November 27th, 2005

Karmaşık olan ne? Defalarca yediğim şeyin sağlığa zararlı olup olmadığını bilmek istiyorum. Bundan da öte, ortada gerçekten kötü birşey varsa bunun gizli kalmamasına çalışıyorum. Asıl karmaşık olan yazdıklarıma yorum yazan bazı arkadaşlarımın bana bir şekilde laf sokmaya çalışması.

bluevelvet  on February 5th, 2006

çok agresif arkadaşların var gerçekten.

Buldunuz tabi pırlanta gibi delikanlıyı. Ohhhh ne ala..

Mustafa Nuri  on February 24th, 2006

Arkadaşımıza katılıyorum; merak etmekte cok haklı…

Ben de Burger King’in devamlı musterısıyım. Burger kıngın Acı sos ve sarımsaklı mayonezı ıcın adam bıle oldurebılırım..:) bır donem acı sos sıkıntısı oldu ben de nedenını cok merak ettım ve cıddı cıddı arastırmak ıstedim. yapılan acıklama sureklı tedarık asamasında problem var seklınde ıdı. Aslında benı ılgılendıren neden toplatıldıgı degıl tekrar gelecek mı kısmıydı. Çünkü kendini ıspatlamıs bır dunya markası hızlı servıs sektorunde bu denlı dunya standartlarına ulasmıs bır markadan saglıksız bırsey beklemem.
Sonuc olarak bırkac farklı Burger kıngde bu konuyu gundeme getırdım ve derınlemesıne arastırdım aldıgım ve ınandıgım cvp Jalepeno bıberlerının Meksıkadan ıthal edıldıgı ve meksıkadakı sel felaketınde Burger kıngın calıstıgı Pınarın sosun hammaddesı olan jalapeno temın edemedıgıydı.
pınar’la sırf acı sos temın edemedıgı ıcın calısmayı bırakıp knorr’a gecıs yapmıslar zaten.

bmert  on February 24th, 2006

Verdiğin bilgiler için teşekkürler. Ancak i harfi yerine ı harfi kullanmanız ve bunun dışında Türkçe karakter kullanmamanızdan çıkardığım sonuç, sizi bir Kantır (Counter Strike) hastası olduğunuzdur.

engin  on December 28th, 2006

bu arada burger’ın acı sosu calve marka, satın almak istiyorum birkaç kutu, piyasada çok araştırdım ama bulamadım.. nerede satılıyor bilen var mı? internette unileverin sitesinde calvenin böyle bir ürünü bulunmuyor.. bilen varsa cevap bekliyorum.. teşekkürler..

Muhammed  on February 20th, 2010

adım Muhammed ve ben bir ranch sos bağımlısıyım.

veysel  on March 8th, 2010

az önce calve müşteri hizmetlerini arayıp acı sosu nerden temin edebileceğimizi sordum.. burger kingteki acı soslar, knorr acı sosları olarak piyasadadır denildi.. ne kadar doğru bilmiyorum, bi denemek lazım..

Yorum Yaz